Вчера Европейският съюз наруши една от основните си цели и

...
 Вчера Европейският съюз наруши една от основните си цели и
Коментари Харесай

Симеон Славчев, МИР: Решението на ЕС за доставка на снаряди за Украйна сложи началото на края му

 izbori_2023_v1_014

 

„ Вчера Европейският съюз наруши една от главните си цели и полезности за поощряване на мира и с това изцяло обезмисли своето битие в настоящия си тип!

Решението на по този начин наречените европейски водачи за доставка на снаряди и муниции за Украйна постави началото на края на Европейски Съюз. “ Това мнение изрази във  фейсбук лидерът на партия МИР Симеон Славчев. 

 

Ето какво още съобщи Симеон Славчев в мрежата:

 

„ За голямо страдание Европейски Съюз пропусна своя исторически късмет да отбрани главната си полезност за МИР и закономерно ще отиде в историята.

Няма нито едно доказателство в света, че МИР се реализира посредством оръжие. Напротив, доставянето на оръжие е път към нови жертви, ново озлобление и продължение на войната.

 

МИР се реализира с разсъдък, разговор и единствено и само с мирни и дипломатични средства, а не посредством даване на оръжие!

 

Скъпи българи,
пристигнало е време разделно и всеки един от нас би трябвало самичък да реши на коя страна да застане – на страната на положителното, което е мирът, любовта и родолюбието, или на страната на злото, което е войната, оръжието и омразата.

 

Ние от партия МИР застанахме изрично на страната на положителното и на мира. Нещо повече - в миг, в който всекидневно ни изясняват неизбежността и смисъла на войната и се организира неповторима агитация България да се включи в нея под всякакви форми, ние ясно заявяваме, че МИРът е висша полезност.

 

За следващ път споделяме и настояваме България да не съучаства в разрастването на този гибелен за всички ни спор.
За следващ път казване и настояваме България да бъде зона на мира!

 

Скъпи, българи,
уважаеми сънародници,
на 2-ри април предстоят значими за бъдещето на родината и децата ни в нея парламентарни избори!

 

Там всеки един от нас ще може да избере за кого да гласоподава - за партиите и обединенията на войната или за партията на МИРА!

 

Бог да пази и да благослови България и да даде разсъдък и мъдрост на българския народ, с цел да оцелее и да пребъде! “

  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР